Saturday, May 30, 2009

Blog yang membuat aku ketawa dan ceria

Zaza dah banyak baca blog tapi selalunya takdelah sampai zaza follow blog tu. Sebab sibuk kerja dan macam2 lagilah. Tapi sejak beberapa minggu lepas zaza asyik nk baca 2 blog ni. A big thanks to these 2 bloggers yang membuatkan hidup zaza lebih ceria dan bersemangat. Girl power eheh! Jangan salah anggap, kedua2 blog ni takde kaitan pn dgn girl power cuma zaza rase lebih bersemangat dan happy lepas baca blog ni... lovely-austere: baca blog ni zaza rase mcm baca novel kalau hanloveyunbin pulak zaza terhibur..hehe

♥ www.lovely-austere.blogspot.com
♥http://hanlovehyunbin.blogspot.com/

haha...walaupun zaza tak kenal korang, korang memang best!!

1 owesome!!:

RINA SALLEH said...

uhuh. malu lah zaza;p

Related Posts with Thumbnails