Tuesday, March 16, 2010

Zulaikha first birthday

Alhamdulillah...
Akhirnya anak yang dahulu semasa lahir sangat kecil dengan berat 2.63kg, kini dah berumur setahun dengan berat 8.3kg....

Takde birthday party
Just celebrate dengan atuk & nenek, pak ngah and ibu & ayah....

Get her a Chocolate Indulgence cake from Secret Recipe
(ni ibu dia yg nk makan. zulaikha makan sikit aje +_+)
and days after that, kami pergi newly opened Tesco Bukit Indah, dia tunjuk anak patung Tigger yang dalam kartun Pooh Bear tu...
Bila dah dapat, abis dia gigit idung Tigger tu....hehe...
And so that becomes her birtday present....

Happy Birthday Zulaikha
Semoga Zulaikha menjadi anak yang baik dan bijak
Amin....




7 owesome!!:

SyuQ said...

hepi besday...
tomeinya anak akak...

Zaza said...

;p tq syuq...

Alynn Notnot said...

sangaaaaat comel!

..::daria::.. said...

Hepi burve day zulaikha si pipi tembam comel!! ^_^

~aunty msih x brjaya cubit pipi kamu :p

Katu said...

Mmmmm...smlm kerr....tak tau ponnnn papepun Hepi bestday ekkkk...mmmmm time aku kawen ntah die dah skolah agk yerrr ekkk hehehe...

Zaza said...

daria -> tenkiu aunty daria...nnt zulaikha ajek lah yg cubit pipi aunty hehehhe...

katu -> ntah2 ujung tahun ni ko kawen. :)

♥Hernee Nazir♥ said...

happy b'day zulaikha..comel la mas..

Related Posts with Thumbnails