Wednesday, January 27, 2010

Disko Dut..

Okay
Please
Be Positive
Entri ini sesungguhnya tiada berniat mengutuk mahupun menghina
(Ku tak mau kerana mulut badan binasa huhu)
Bahkan aku merasa hepi...really!!
Semangat aje nak masuk opis...

Alkisah...
Semestinya pada pertama kali, diulangi pertama kali, aku terkejut beruk melihat lantai baru lift kat opis...

Macam kat Disko!!! pewitttt....
(Walaupun seumur hidup tak pernah menjejakkan kaki ke disko T_T)

Lip Lap Lip Lap...
Pastu kat tengah2 lantai ada kaler merah terang benderang...
Kat opis aku ni ada 3 lift, asalnya lantai semua lift ni tile warna hitam...very the dull la kata orang hehe

Ni original tile
Tengok pun tak semangat hoh
(Pandai aje komen - nk cantik kau naik lah lift hotel)


Tapi haritu tile rosak agaknye, sebab masa pagi aku datang tu, lift under construction
Then bila aku nak pergi buat helpdesk, kebetulan lift tu dah okay, and maybe dia nk bagi aku tengok wajah baru dia yang gilang gemilang tu kot hehe

Siap ada glitter2 lagi tau...awwww..

Sesuai untuk menceriakan hati aku yang selalu tension + pressure + demotivated kebelakangan ni

So sekarang kalo aku tension, aku mesti rasa nak tengok lantai lift ni

Boleh gitu

Terima kasih kepada inisiatif yang diambil untuk menceriakan lift pejabat kita....

Kan bagus kalau dalam opis pun ceria...kan? kan?



Whatever lah - kata my niece, Najihah Khadijah yang baru umur 4 tahun bila kita bebel2 kat dia




1 owesome!!:

♥Hernee Nazir♥ said...

alamak mas dh msuk dlu..hehehe..akk pn dh siap snap isnin ari tu,,tp agk mls nk upload..hehehe..

mmg cam kt disko..hahaha

Related Posts with Thumbnails