Tuesday, June 15, 2010

Tak sangka plak husband saya suka lagu romantik camni

16 Julai ni genap 7 tahun saye kenal Encik Husband
Bunyi macam dah lama, tapi rasa sekejap sangat
Agaknye nanti sedar-sedar kitaorang dah pencen, rambut dah putih segala, duduk rumah besar tepi pantai menikmati angin bayu yang bertiup sepoi2 bahasa sambil memegang tangan
hahah

Berbalik kepada Encik Husband, walaupun dah 7 tahun kenal, tapi saye masih dalam proses mengenali dia...
Termasuklah lagu2 yang dia suka..
Biasalah lelaki kan..mana lah dengar lagu jiwang2 kekanda adinda ni....
Kalau dengar lagu jiwang pun mesti lagu jiwang+rock tahun 80an macam lagu search ke yang senikata dia "ku rempuh azab sengsara, tak kisah asal berdua"
atau yang ni ke "Gadisku, seri mewangi, bagai disiram selautan kasturi"

Yelah walaupun lirik dia jiwang tak ingat, tapi muzik dia keras kan...

Begirulah encik husband saya, tak pernah dengar dia nyanyi lagu jiwang maut keh keh

Tiba-tiba
Dia suka nyanyi lagu ni
Memula saya tak bape suka lagu ni, sebab tiap2 hari pun layan Sinar.fm, manalah nak dengar lagu2 baru ni,
Beberapa kali dengar, saya pun dok melayan dan sepanjang hari kat opis ni dengar lagu ni aje
huhu


Anang - Separuh Jiwaku Pergi

Separuh Jiwaku Pergi
Memang indah semua
Tapi berakhir luka
Kau main hati dengan sadarmu
Kau tinggal aku

Benar ku mencintaimu
Tapi tak begini
Kau khianati hati ini
Kau curangi aku

Kau bilang tak pernah bahagia
Selama dengan aku
Itu ucap bibirmu
Kau dustakan semua
Yang kita bina
Kau hancurkan semua

Benar ku mencintaimu
Tapi tak begini
Kau khianati
Kau curangi aku
Kau dustai hati
Benar ku mencintaimu


Macam lagu orang putus cinta aje

Putus cinta dengan sapa ni yang oi????

6 owesome!!:

♥Hernee Nazir♥ said...

akk pn suke lagu ni..hehehe

jijiepi said...

sy pun suker lagu ni ;)

Zaza said...

jijie & kak hernee - amboihhh...jiwang jugak ek hehee

Katu said...

Mas tak lengakap maaaa lirik ni ade para yg tak cukup...para 2 die....

jijiepi said...

khadang-khadang...
miahahha

Zaza said...

azam...haha aku baru nk betulkan lirik dia, ko dah komen dulu..hehe

ko pn minat lagu ni ke? Boleh tahan jiwang gak haha

Related Posts with Thumbnails