Monday, April 12, 2010

Cute themes for E71

handphone? Saya guna E71 aje...takde modal lagi nk beli Iphone..huhu
Beli E71 pun sebab dah tak ada handphone yang berjaya membuat saya mengatakan "Nak yang tu" (Sebab Encik Husband yang bayar ehehehhehe)
Seronotnyeeee jadi orang pompuan ngeh..ngeh

Lama-lama bosan pulak tengok handphone ni
E71 memang tak banyak pre installed themes. Kerana saya rasa model ini di buat untuk golongan professional.
Ape? Professional takleh tukar theme handphone ke?
Ada aku kesah?
haha

Saya pergi zedge.net, sign up dan jumpa berbagai-bagai tools untuk handphone
Dari themes dan wallpaper, ringtone, video...

Lihatlah themes-themes yang saya jumpa ni....
Wanna have it on your phone?


Ini sesuai jika kamu ada satu akaun facebook yang benci kamu
Mungkin kamu sangat cun sehinggakan ramai gadis membenci kamu
Haha




Bling Bling Pink butterfly
Sesuai untuk girly girl. Not for manly man. huhu

I love pink!! And the bling bling +_+



I Miss You!
Untuk yang rindu-rinduan
Saya tak boleh pakai themes ini. Nanti asyik rindu-rinduan sahaja.
Bila pulak nk buat kerja

Mengadap laptop di opis tapi tersengih sorang-sorang. Haish


"Everyone think that I let you go, but Nobody knows that it was you who left me......"
Oh ini sungguh sadis...
Adakah anda akan gunakan themes ini setelah ditinggalkan?
No way!!!
Keep on moving buddy!!



Anda patut gunakan theme ini sebagai gantian! Jangan bersedih okay!!

Alone..but happy!!
hoyeah.....

Is it possible to be happy if you're all alone. You choose!!


Saya sukakan yang ini...
Tetapi wording dia tak berapa sesuai...uuuuu

"Love is another word of my pain"

Nope.
Love is my joy. +_+


Akhirnya saya bercadang nk gunakan themes ini
So cute
Makes me look younger. Tak payah pakai serum untuk nampak muda

Simple. Nice. Cute


Like handphone Like Owner
bahah



4 owesome!!:

** a i l y ** said...

sume cntik2! kadang2 donlod sume, pastu pakai theme yg berlainan setiap hari. ehehe

jijiepi said...

yer.sy pun slalu amek theme kt cni ;)

Mohd said...

apsal sy download tp x bleh install...dia kata license not recognize,lebih kurang camtu la...

Mohd said...

apsal sy download tp x bleh install...license not valid dia tulis...

Related Posts with Thumbnails