Monday, April 26, 2010

Tag dari Darkscar Daria..



baru hari selasa...alahai....
kalau hari cuti tu kejap aje kan...tapi kalau time dok kat opis...kepala dah berasap pikir macam mana nk solve prob tapi masih le tak pukul 5:30 jugak
haish.....

kan ke bagus kalau jam doremon tu mmg wujud....
tiap2 ari aku jadikan besday aku hihihihi
>tak sabar nantikan Encik Husband kata nk belikan handbag gerabak (coach) +_+<

Dalam masa takde keje nk buat ni, saye nk buat tag dari
Pn Darkscar Daria. Nama abis ganas eh. Tapi dia baik ati dan pemurah.First time jumpa dia di opis saya siap bawak donut big apple....
Time kasih ye noma...+_+

Okay teruskan dgn tag
senang aje tag ni takde soalan macam selalu tu...


1. Go to your photo files
2. Select the 8th photo in that folder
3. Post that photo along with the story behind it
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same


Dalam folder gambar, folder kelapan adalah folder Cuti2 Tioman
Saya pergi 2 tahun lepas pada 20 July 2008
Baru 2 bulan kawen...kira honeymoon jugakla huhu

gambar ni diambil masa kami semua dah nk balik...
bila dah nk balik tu semua pakat amil gambar la. semua cerok pelosok nak amik gambar.
Yang saya pulak, dok amik gambar orang yang nak amik gambar saya..
tu yang jadi cenggini....
hehe


peha kambing kfc....sebab dah melebihi saiz peha ayam..
camne nk kurus semule ni!!!
haishhhh!!!!


okay dah suda...
oleh kerana saya takde ramai kawan blogger...tak tau la cukup ke tak 8 ore ni:
Saya hantarkan tag ni kepada mereka pulak:

1. Hernee Nazir
2. Che Epy
3. Ailyl Rozanna
4. noxs-shahrulanuar
5. Mak dia Itam
6. Fazil-ain
7. Hasil karya ketenet yang bosan
8. Lovely mummy pink


ikut suka la nak buat ke tak...sebab saya buat pun saja suka-suka....

Okey...selamat malam....


3 owesome!!:

..::daria::.. said...

Nama je ganas mas..dalam hati ada tamann...kekeke

eniwei thanx sudi wat tag saya tu! :)

♥Hernee Nazir♥ said...

wah akk di tag upenye..k nti akk wat..tag dr mmber lain pn x di buat lg..hehehe

Zaza said...

noma : hehe..dah tau pasal tu...

kek hernee: saya idola blog akak, sebab tu akak kena tag heehhe

Related Posts with Thumbnails