Thursday, February 25, 2010

Bermain dengan gambar



ohhh
dah lama tak buat begini
tak tidur sepanjang malam kerana surf internet
nampak sangat dah tak ada keje lain nak dibuat +_+

eh taklah
sebenarnya saya tengah happy
~ mood bercuti ~ weeeeeeeeeeeeeeeee


Walaupun ada report nak kena buat
Server yang nak kena monitor walaupun waktu cuti
Nak upload virus definition supaya semua pc2 dilindungi daripada virus durjana
eh...eh..
ni bukan entri bercuti. Salah mode plak ;p
Mungkin kerana rumah amat dekat dengan opis, maka saya masih lagi dalam radius sinaran radioaktif tempat saya bekerja
Oleh itu, otak salah frekuensi
hehe

bukan ape - masih teringat yang bos saya suruh bawak balik 3G stick<- ini maknanya ada kerja menanti ketika sedang dalam bercuti ceh
tanak! tanak!
- aku dah tau taktik ko bos..hehe -

Disebabkan takde kerja
Saya mencipta hobi baru
Walapun orang lain dah berpuluh tahun ada hobi ni
tak kisahlah
saya memang terkenal sebagai orang bawah tempurung
Walaupun rumah hatta kereta mahupun tudung awning saya bukan dibuat dari tempurung T_T


Lihat hasil saya membuang masa malam ini
.
.
.


2 biji kek bukti saya kuat makan
Oh itu anak saya Nur Zulaikha Arifa - kalau ikut bulan islam, 2 hari lepas umurnya setahun
And lelaki berbaju merah itu Encek Husband saya
- sekarang dagu dia dah jadi 2 lapis +_+



Saya suka gambar ini
Sebab tak nampak gigi saya yang macam lepas jatuh tangga atau tergigit besi

atau kena tumbuk dengan peragut
- Bersama Encek husband masa dagu masih belum jadi 2 lapis -



Pelakon baru Harry Potter - Hermione Geronjos -
tiba - tiba
haha



Lagi sekali
featuring the new actress +_+


.
.
.
.
~ kan saya dah kata tadi saya takde kerja nak buat~

3 owesome!!:

che epy said...

nape tak ko ganti muka harry potter dgn muka rock? then frame kat dinding.

aS_c0mei said...

eelloowww..ko ada blog ehhh..boleh la link.hehe...

ko dah ada baby,bestnyeeee!!!

♥Hernee Nazir♥ said...

dagu 2 lapis aeh..hehehe

Related Posts with Thumbnails