Thursday, February 18, 2010

Google Buzz: Lagi social feed ke dalam diri anda

My officemate yang aku gelar "google maniac" - sebab dia tau semua new things about google recommend "Google Buzz"

This Google Buzz yang baru saja launch ni aku rasa lebey kurang macam another facebook kot..
another social networking...
Cuma yang senangnya, Google Buzz membolehkan kita access social networking sites direct from Gmail
Kita boleh follow friends yang ada these sites - twitter, blogger, picasa, flickr etc...and of course bila dh follow tu, boleh post comment, boleh tweet, boleh macam-macam lah kot.... (Sebab aku cuma ada blog aje, takde twitter, takde flickr takde picasa web album huhuh)

Korang yang really up-to-date boleh lah try Google Buzz ni
Quite nice and comfort...
Lebih-lebih lagi kalau meja anda depan boss, dan anda tidak dapat access twitter, blogger, picasa web album, flickr, untuk post comment dan sebagainya T_T
KEBURUKAN dia tak pasti lah pulak sebab baru aje try ni T_T


Gmail aku + Google Buzz + Theme candy yang comel macam powerpuff girl
(Click image for bigger view ;p)




2 owesome!!:

..::daria::.. said...

thanx for this useful entry.. :)

skang sya dh ada punca nk chat ngn member yg kena blok FB,YM dn segala jenis sumber nk chat kt opisnye..wpun setiap sminit nk kena refresh..hehe

Zaza said...

ya betul...teruskan usaha anda..yah!yah!

orang yang block YM ni jaat...jaat...

Related Posts with Thumbnails