Saturday, February 6, 2010

Encik Edward Cullen dan Bella Swan


Mungkin ini entri syok sendiri
Tak kisahlah
Whatever
WWW is a free place where everybody can do anything they like as long as it does not violate the law
Setuju?

Okay
Start dengan entri penuh perasan ini

Hehe...

Hehe...

Sesungguhnya saya mengaku
Bahawa saya adalah kipas susah mati Twilight Saga
That is - anything Twilight + New Moon + Eclipse + Breaking Dawn

Oh saya juga Team Edward!!! T_T
So kalau nampak apa-apa pasal ini mesti beli
Walaupun semenjak kawen dah tak beli Cleo lagi, tapi Feb 2010 Issue ada gambar ini
Maka saya telah beli
dan
Tersenyum sepanjang hari..
hehe..
hehe...

Gambar ini diambil dari Twilight Malaysia Fansite...
baru jumpa fansite ni
sebabnye selalu browse in English aje
Tak taulah pulak Malaysia pun ada fansite Twilight ni

Entahlah tak paham dengan orang yang tulis entri ni - dah siap upload gambar ni pun dia dok senyum-senyum lagi


So kalau korang tak tau nak baca novel apa sekarang, why not go to the bookstore and grab ALL of the Twilight Saga books. Yes, I said ALL because the last chapter of the first series of the book - Twilight - does not have an ending. Unfinished ending. You have to read the second book - New Moon to know what happens next.

So kalau korang beli first series je memang hangin la
Sebab tengah syok baca then tiba-tiba sampai part ending yang tergantung
Saya dah terkena
Disebabkan hal ini, telah pergi lebih 5 kedai buku sekitar JB, tapi time tu sold out! takde stok uuuu...
Kena order dengan Mph Online tau...baru dapat dalam masa seminggu...
Kinokuniya kat KL yang besar tu pun out of stock tau masa tu
So bayangkanlah
Hangin tak hangin

Kenapa?
Tak rasa hangin?
Ok takpe
kalau nk rasa hangin tu, ape kata kau pergi beli first series aje buku tu
Yang remaining series tak payah beli
Pastu kalau kau abis baca, tapi tak hangin jugak, aku rasa kau ni ada masalah
Masalah Hotak
haha...


1 owesome!!:

..::daria::.. said...

wpun sya bukan kipas susah mati edward cullen mcm mas..tp sya suka jugak tgok edward cullen tu..jelingan mata dia..fuhh..cairr..(eh..jgn bgtau encet lebah ye)..hehe

Related Posts with Thumbnails