Thursday, February 25, 2010

Jom!

Yeay !!
Tiba giliran saya pula bercuti
Hoyeh..hoyeh...

Semenjak Chinese New Year haritu, rakan-rakan opis yang lain dah terlebih dulu cuti
almaklum orang IT memang kena ada yang standby, maka, saye memvolunteer kan diri standby
+ padahal nk cuti lagi panjang dari kau haha +

Oleh kerana kebelakangan ni minggu-minggu yang berlalu sangat buzy + boring + hangin + haprak
saya tak sedar masa begitu cepat berlalu
Bulan Januari dan Februari dah berlalu...
Anak saya Zulaikha pun dah nk masuk setahun
Badan saya pun dah naik 4kg..hahaha...

Dan semestinya dengan balik kampung ni akan tambah lebih kilo
T_T

Ape-ape pun selamat bercuti
Saya nak balik kampung encek husband dekat Perlis
Sungguh tak sangka saya kawen dengan orang yang duduk hujung malaysia +_+

Okay
Tata..tata...
Esok saya dah nak bertolak...
Huhuh tak sabar nak balik kampung




2 owesome!!:

..::daria::.. said...

saya x penah jejak kaki ke perlis..teringin nk pegi tp xde hal nk g sana..

nnti leh la bwk kami jln2 sana..^_^

Zaza said...

heee...boleh2...
kita gi langkawi sama-sama ke...;p

Related Posts with Thumbnails